Rautaneva arvioimaan kouluteiden turvallisuutta

Lempäälän opetus- ja kasvatuslautakunta on nimennyt Markus Rautanevan (kesk.) edustajakseen kouluteiden turvallisuutta arvioivaan työryhmään.

Kouluteiden turvallisuutta arvioivassa työryhmässä on poliisilaitoksen nimeämä poliisin edustaja. Edustjaksi on nimetty lempääläläinen kunnanvaltuutettu, ylikonstaapeli Veijo Niemi (peruss.). Lisäksi työryhmään kuuluu rehtorikokouksen valitsemana koulujen yhteisenä edustajana apulaisrehtori Janne Viitala.

Opetus- ja kasvatuslautakunnan vahvistamat koulukuljetuspetiaatteet ja työryhmän päätökset ovat pohjana koulukuljetuspäätöksille. Työryhmän kokoonkutsujana toimii hallintopäällikkö Aila Alanen, joka päättää koulukuljetusten myöntämisestä.

Lempäälän kuntaan perustettiin vuonna 2011 kouluteiden turvallisuutta arvioiva työryhmä ottamaan kantaa ja antamaan lausuntoja koulureiteistä ja -matkoista. Aikaisemmin kunta sai lausuntoja poliisilta ja Hämeen tiepiiriltä, mutta enää ne eivät anna lausuntoja, ja työryhmä asetettiin korvaamaan ne.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?