Rautaneva arvioimaan kouluteiden turvallisuutta

Lempäälän opetus- ja kasvatuslautakunta on nimennyt Markus Rautanevan (kesk.) edustajakseen kouluteiden turvallisuutta arvioivaan työryhmään.

Kouluteiden turvallisuutta arvioivassa työryhmässä on poliisilaitoksen nimeämä poliisin edustaja. Edustjaksi on nimetty lempääläläinen kunnanvaltuutettu, ylikonstaapeli Veijo Niemi (peruss.). Lisäksi työryhmään kuuluu rehtorikokouksen valitsemana koulujen yhteisenä edustajana apulaisrehtori Janne Viitala.

Opetus- ja kasvatuslautakunnan vahvistamat koulukuljetuspetiaatteet ja työryhmän päätökset ovat pohjana koulukuljetuspäätöksille. Työryhmän kokoonkutsujana toimii hallintopäällikkö Aila Alanen, joka päättää koulukuljetusten myöntämisestä.

Lempäälän kuntaan perustettiin vuonna 2011 kouluteiden turvallisuutta arvioiva työryhmä ottamaan kantaa ja antamaan lausuntoja koulureiteistä ja -matkoista. Aikaisemmin kunta sai lausuntoja poliisilta ja Hämeen tiepiiriltä, mutta enää ne eivät anna lausuntoja, ja työryhmä asetettiin korvaamaan ne.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>