Lempäälän jäteasemaa laajennettiin ja uudistettiin

Lempäälän jäteaseman aukioloajat ja tilat ovat uudistuneet.

– Lempäälä on yksi vilkkaimmista jäteasemistamme. Lempäälän asukkaat ovat aktiivisia kierrättäjiä,. Viime vuonna asiakkaita kävi 10 400. Uudistimme jäteaseman aukioloaikoja ja tiloja vastataksemme paremmin asiakkaiden tarpeisiin, kertoo aluepäällikkö Tero Haapala Pirkanmaan Jätehuollosta.

Jäteasema on saanut laajennuksessa uutta tilaa 300 neliötä. Jäteasemalle rakennettiin pressuhalli, valaistukset ja portit uusittiin ja jäteaseman kulunvalvontaa parannettiin.

Jäteasema on palvelut vuoden alusta alkaen myös tiistaisin. Perjantain aukioloaikaa lyhennettiin iltapäivästä tunnilla.

– Tällöin jäteasemalla on jo melko hiljaista, kertoo Haapala.

Lempäälän jäteasemalla nähdään maaliskuun alusta uutta henkilökuntaa. Jäteaseman ottaa hoitaakseen maaliskuun alusta alkaen urakoitsija JV-Kiinteistöhuolto. Asiakkaita palvelee jäteasemanhoitaja Jani Laukkanen.

Moisiolammentien varrella sijaitsevalle jäteasemalle voi viedä entiseen malliin maksutta kodin vaaralliset jätteet, lajitellut hyötyjätteet (metallit, lasit, paperit, pahvit) sekä sähkölaitteet. Puu- ja kaatopaikkajätteiden vastaanotto on maksullista.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>