Runkosarjan kutossija Kisan haarukassa

Kuva: Jani Huurne Kisan kapteeni Toni Niemi pelaa jatkuvasti isoilla minuuteilla ja korkealla tasolla. Pudotuspelien alkaessa hän ja muut joukkueet kokeneen kaartin pelaajat ovat suuressa roolissa.

Kuva: Jani Huurne
Kisan kapteeni Toni Niemi pelaa jatkuvasti isoilla minuuteilla ja korkealla tasolla. Pudotuspelien alkaessa hän ja muut joukkueet kokeneen kaartin pelaajat ovat suuressa roolissa.

Jukurit – Kisa 3 – 1, Hokki – Kisa 4 – 2, SaPKo – Kisa 1 – 4
Pelien henget: Bussi ja Itä-Suomen tiet tulivat lempääläisille jäägladiaattoreille menneellä viikolla tuiki tutuiksi. Vaikka kaksi Mestis-tappiota kolmesta pelistä tulikin, ei viikon yleisilmeessä ollut moitittavaa. Jukureita vastaan Kisa oli loppuun saakka pistejahdissa, Hokki-peli ratkesi päätöserän otteen kirpoamiseen, mutta Savonlinnassa Kisa oli henkisesti vahva, vaikka liikaa voimia kuluikin alivoiman tappamiseen.
Juujärven jupinat: – Sekä Mikkelissä että Kajaanissa meillä oli loistavia maalipaikkoja, joten voiton saumoja oli. Savonlinnassa panokset olivat suuret, pakettimme pysyi koossa koko 60 minuutin ajan. Kiitos ripeille taustajoukoille, että saimme kaksi uutta pelaajaa junakyydillä mukaan paikkaamaan loukkaantumis- ja pelikieltojen tuomia aukkoja, kuuluivat Juha Juujärven viikon varrelta kerättyjen mietteiden ydinasiat.
Holapalle pelikielto: Kisan hyökkääjä Sami Holappa poltti Kajaanissa kääminsä, kun avopaikasta kiekko kolahti maalin asemesta tolppaan. Holappa viskasi harmistuneena mailansa katsomoon, mistä Mestiksen kurinpitäjä mätkäisi hänelle kolmen pelin pelikiellon eli Holappa on runkosarjan loppuun saakka sivusta kokoonpanosta.
Kuudes sija tärkeä: Kisa ja SaPKo käyvät kuudennesta sijasta kovaa kilpajuoksua, sillä sarjan seitsemäs joutuu pudotuspeleissä etukäteen todella kovaa vastustajaa eli joko Mikkeliä tai Kouvolaa vastaan. Kisalla on neljän pisteen etu Savonlinnaan, kun pelejä on Kisalla kaksi ja SaPKolla kolme jäljellä. Lopullisesti sijoitus ratkennee lauantaina 7. maaliskuuta Hakkarin keskinäisessä runkosarjan viimeisessä pelissä.
Laajuutta löytyy: Kauden h-hetken koittaessa Kisan materiaalista alkaa putkahdella useita tason nostajia. Romuluinen pakki Miro Hovinen on oman pään isäntä, mutta myös hyökkäyspään ideaa alkaa löytyä. Ketjumiehistä Valtteri Järviluoma ja Tomi Iso-Mustajärvi jatkavat noususuhdanteessa, kuten pienen tasanteen jälkeen Jonatan Tanuskin. Joukkuetta jatkuvasti johtavat Roope Ranta, Markus Jokinen, Jimi Santala ja Toni Niemi ovat pelistä toiseen joko hyviä tai erinomaisia. Maalilla Mika Noronen on löytänyt heti loistavan torjuntatason.
Mita seuraavaksi?: Runkosarjan kaksi viimeistä peliä Kisa pelaa Hakkarissa. Keskiviikkona saapuu Peliitat ja lauantaina siis SaPKo. Pudotuspelit alkavat keskiviikkona 11. maaliskuuta, Kisa pelaa kotiareenallaan ”onnenpäivänä” perjantaina 13. maaliskuuta. Pleijareitten avauskierrokselta pääsee jatkoon kolmella otteluvoitolla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?