Kaksoisveljet haaveilee uusimmallaan rakkaudesta

Kaksoisveljet on pirkanmaalainen orkesteri, joka on julkaissut uunituoreen promosinglen Oot yhä mun unta ja samaa nimeä kantavan musiikkivideon. Vuonna 2009 Vesilahdessa perustetun bändin muodostavat Joni (kitara) ja Jimi Elomaa (rummut), Janne Saarinen (laulu), Julius Setälä (basso) ja Annika Ahtiainen (koskettimet).

Kaksoisveljien Janne Saarinen laulaa antaumuksella.

Kaksoisveljien Janne Saarinen.

– Saimme ajatuksen omakustannelevyn tekemisestä alunperin keväällä 2014, koska uskoimme sen auttavan levytyssopimuksen ja lisänäkyvyyden saamisessa. Yksi kappaleista oli äänitetty jo edellisvuoden syksynä, kun taas muut muodostuivat kesän 2014 aikana ja äänitettiin sekä miksattiin lopuksi syksyllä, kertoo Jimi Elomaa promosinglen synnystä.

Suomi-rock ja pop -musiikkia soittava bändi tarjoilee uudella musiikkivideollaan kesän tuoksuja, iloista meininkiä ja haaveita rakkaudesta.

– Levyn nimikkobiisi on menevä, menneitä hieman herkistelevä, popahtava veto. Sanat ja sävellyksen kappaleeseen on tehnyt lähinnä kitaristimme. Biisin tarkoituksena on kuvata nuoruuden ihastusta ja sitä miten tällainen varhainen rakkaus ei aina välttämättä kestä. Hyväntuulinen kesäinen biisi saatiin kuitenkin aikaan, mikä jättää kuuntelijalle hieman tulkitsemisen varaa, kertoo Jimi Elomaa.

– Tämä oli ikimuistoinen projekti, jossa pääsi kameran eteen ja samalla tekemään sitä mistä pitää eli soittamaan. Oltiin jo kauan aikaa mietitty sekä promosingleä että musavideota ja viime keväänä heräsi ajatus josko kesällä tekisi ensimmäisen ammattimaisen musavideon. Tekijätiimikin löytyi onneksi suhteiden kautta ja kuvaukset olivat kesän parhaimpia hetkiä. Kahden päivän ahkeran kuvauksen jälkeen leikkausvaihe pyörähti liikkeelle syksyn aikana.

Uusi musiikkivideo on kerännyt reilussa viikossa lähes neljä tuhatta katselijaa. Tämä on positiivinen yllätys bändille.

– Video keräsi jo ensimmäisen päivän aikana yli tuhat katsojaa. Ilmeisesti ihmisiä kiinnostaa videolla maustettu uusi tuotanto. Joka tapauksessa olemme hyvin tyytyväisiä siihen, millaisen vastaanoton video on saanut ihmisten keskuudessa,” kertoo yhtyeen kitaristi Joni Elomaa.

Yhtye esiintyy lauantaina 4. huhtikuuta tuoreen levyn ja musiikkivideon julkaisutilaisuudessa Välibaarissa Lempäälässä. Tilaisuudessa tullaan kuulemaan haastatteluja levyyn ja videoon liittyen eri osapuolilta ja ilta huipentuu Kaksoisveljien livekeikkaan. Tilaisuus on avoin ja ilmainen kaikille 18-vuotta täyttäneille.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?