Olli Viitasaari eläkkeelle elokuussa

 

Lempäälän  kunnanjohtaja Olli Viitasaari siirtyy eläkkeelle elokuussa.

Lempäälän kunnanjohtaja Olli Viitasaari siirtyy eläkkeelle elokuussa.

Lempäälän kunnanjohtaja Olli Viitasaari irtosanoutuu virastaan 1. elokuuta jäädessään eläkkeelle. Kunnanhallitus hyväksyi maanantaina irtisanoutumisen ja totesi virkasuhteen päättyvän heinäkuun lopussa.

Samalla käynnistettiin uuden kunnanjohtajan haku. Viran kelpoisuusehtona ovat korkeakoulututkinto ja kokemus johtamistehtävistä. Lisäksi haussa arvostetaan perehtyneisyyttä kunnallishallintoon, yhteiskunnan ja yrityselämän tuntemusta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaioja sekä ahtiivista ja määrätietoista johtamisotetta. Kielitaito katsotaan myös eduksi.

Kunnanhallitus nimesi haastatteluryhmän, jossa ovat mukana valtuuston puheenjohtaja, kunnanhallituksen puheenjohtaja ja valtuustoryhmien puheenjohtajat. Haastatteluryhmän puheenjohtajana toimii kunnanhallituksen puheenjohtaja ja sihteerinä henkilöstöpäällikkö.

Haastatteluryhmä päättää haastatteluun kutsuttavista, henkilö- ja soveltuvuusarviointiin lähettämisestä sekä haastattelujen käytännönjärjestelyistä.

Valinnassa käytetään konsulttina HRS Advisorsia ja haussa konsultin sähköistä rekrytointijärjestelmää.

Kunnanjohtajan valitsee Lempäälän kunnanvaltuusto.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>