Vesilahden kunnan päätös herättää hämmästystä

Olen hämmästellyt Vesilahden kunnassa sitä, että miten kunnanvaltuustossa olevat ryhmät yrittävät tuhota kunnan eri puolella olevia palveluja. Olen katsonut Vesilahdessa tapahtuvaa maaseudun palvelujen alasajoa, ja demarina en tahdo hyväksyä sitä, niin kuin eivät muutkaan meidän valtuustoryhmästämme.

Vaikka kunnan talous onkin tiukassa, en ymmärrä, että kansan valitsemista ihmisistä koostuva ryhmä tekee valtuustoaloitteen Narvan terveysaseman lakkauttamisesta. Viittaan tällä valtuustoaloitteeseen, jonka tekijänä ovat iso osa kokoomuksen valtuustoryhmää ja koko Sitoutumattomien ryhmä.

Valtuustoryhmämme mielestä säästöt pitää löytyä muualta, ja maaseudun palveluja ei saa ajaa alas. Pienten ja vähävaraisten sekä vanhusten palveluita ei saa ajaa alas ja tehdä heille mahdottomaksi saada terveyspalveluita lähipalveluina 2.3.2015.

Hallituksen kokouksessa ehdotin, että Narvan terveyskeskuksen hammashoito myös säilytettäisiin vuoteen 2017 asti, mutta äänestyksessä ehdotukseni hävisi äänin 3 vastaan 4.

 

Marko Lounasranta

Vesilahden SDP

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?