Koilliskulman esirakentajaksi hyväksytty Lännen Laaturakennus/UM-Yhtiöt

Lempäälän tekninen lautakunta on hyväksynyt Marjamäen kaava-alueen tonttien esirakentamisesta Lännen Laaturakennus Oy/UM-Yhtiöt Oy:n urakkatarjouksen.

Marjamäen yritysalueella on tarkoitus tasata ja esirakentaa tontteja Koilliskulman kolmessa korttelissa siten, että alueelle saataisiin rakentavuudeltaan edullisia yritystontteja. Lisäksi alueelle on tarkoitus rakentaa Kalliokummuntie-nimistä kaavakatua.

Saaduista kolmesta urakkatarjouksesta tekninen lautakunta hyväksyi kokonaistaloudellisesti vertailuhinnaltaan edullisimpana Lännen Laaturakennus Oy/ UM-Yhtiöt Oy:n toimittaman 484 480 euron urakkatarjouksen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?