Lempäälän Kulttuuritapahtumilla juhlavuosi

Kuluva vuosi on Lempäälän Kulttuuritapahtumat ry:n 20. toimintavuosi.

Jo vakiintuneesti toiminnan keskiössä ovat Lempäälä Soi -tapahtumat 2.6.–8.8. Alkuvuodesta yhdistys on jo järjestänyt Piippo-keskuksella ”Beatles helminauhaa tandemilla” -konsertin sekä lumenveistostapahtuman Museoraitilla.

Kesällä ohjelmassa on kesäteatteriretki Valkeakoskelle 1. heinäkuuta. Yhdistyksen 20-vuotisjuhlaa vietetään 11. syyskuuta järjestettävässä tapahtumassa ja syyskuun lopulla yhdistys järjestää myös Kaukasian matka Armeniaan ja Georgiaan.

Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Susanna Leppänen. Muiksi hallituksen jäseniksi vuosikokous valitsi Sinikka Kilpisen, Erkki Koiviston, Pertti Laineen, Juhani Laurilan, Ritva Mäkelän, Kirsi Uotin, Terttu Sevan ja Kari Tolosen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?