Kyynärön Kiertäjille partiolaisten talvimestaruus

Partiotaitomestaruuksista kisattiin 14.–15. maaliskuuta Kytäjällä Hyvinkäällä. Kuva: Uudenmaan partiopiiri

Partiotaitomestaruuksista kisattiin 14.–15. maaliskuuta Kytäjällä Hyvinkäällä. Kuva: Uudenmaan partiopiiri

Suomen Partiolaisten partiotaitojen talvi-SM-kilpailuihin Hyvinkäälle Kytäjän maastoihin 14.–15. maaliskuuta osallistui kolme joukkuetta lempääläläisestä Kyynärön Kiertäjistä ja peräti neljä joukkuetta Vesilahden Valkohännistä.

Menestys Louhi 2015 -kisassa oli mainio. Tyttöjen Oranssissa sarjassa voiton ja samalla Suomenmestaruuden nappasi Napaketut-joukkue Kyynärön Kiertäjistä. Sarjassa kilpailuvartiona on lippukunnan jäsenistä koottu vartio, jossa on viisi 12–17-vuotiasta jäsentä. Napaketut eräsi 16 tehtävästä yhteensä 47,6 pistettä. Samassa sarjassa Muumit-joukkue Vesilahden Valkohännistä sijoittui 12:nneksi.

Poikien ja sekavartioiden Punaisessa sarjassa oli kilpailuvartiossa neljä 14–18-vuotiasta poikaa. Vesilahden valkohäntien Ameebat sijoittui hienosti toiseksi saaden 22 tehtävästä 59,1 pistettä. Kyynärön Kiertäjien Verikotkat oli kymmenes.

Poikien ja sekavartioiden vihreässä sarjassa kilpailuvartiona oli lippukunnan jäsenistä koottu vartio, jossa oli viisi 12–17-vuotiasta jäsentä. Vesilahden Valkohäntien Ameebat the next generation oli 16 tehtävästä keräämillään 41,1 pisteellään neljäs. Kyynärön Kiertäjien Kiljukotkat sijoittui 13:nneksi.

Poika- ja sekavartioiden Harmaassa sarjassa kilpailuvartiossa oli kolme yli 18-vuotiasta jäsentä. Vesilahden valkohätien Jäykät peurat sijoittui neljänneksi.

Kilpailuihin ilmoittautui 85 vartiota eri puolilta Suomea, aina Lappia myöten. Kilpailu toi Kytäjälle yli viisisataa partiolaista. Kilpailun teemana oli Kalevala.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?