Lempäälässä liikuttiin luovasti

Lempäälässä on edistetty vuonna 2014 työikäisten terveysliikuntaa. Luovasti liikkuva Lempäälä -hankkeella aktivoidaan vähän liikkuvia työikäisiä kuntalaisia liikkumaan. Vuoden 2014 aikana kunta järjesti liikuntakampanjoita j a -tapahtumia, jotka keräsivät noin 1 500 osallistujaa.

Yhdessä Kunnossa kaiken ikää -työryhmän kanssa suunnitellussa liikuntatarjottimessa toteutettiin syksyllä 10 liikuntakurssia, jotka keräsivät noin 150 asiakasta.

Naisia liikuntaryhmien osallistujista oli 90 prosenttia.  Jatkossa liikuntaryhmät huomioivat aiempaa paremmin myös miehille sopivat liikuntalajit. Liikuntaryhmät aiotaan lisäksi jatkossa toteuttaa pitkäkestoisina.

Hankkeeseen on saatu 19 000 euroa aluehallintoviraston avustusta vuodelle 2014 ja ennakkotiedon mukaan 20 000 euroa vuodelle 2015.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?