24 hakijaa Lempäälän kunnanjohtajan virkaan

Lempäälän kunnanjohtajan virkaa haki maanantaina päättyneeseen määräaikaan mennessä 24 henkilöä.

Hakijat ovat Ahonen Jarmo, professori, Kuopio, Alaheikka Risto, toimitusjohtaja, Tornio, Aminoff Jalo, tuottaja, Karjalohja, Anttila Harri, kunnanjohtaja, Simpele, Asula-Myllynen Ritva, kehittämispäällikkö, Tampere, Heikkilä Timo, opettaja, Lempäälä, Helin Matti, johtaja, Tampere, Hyttinen Oskari, isännöitsijä, Turku, Heusala Anne, kunnanjohtaja, Kuhmoinen, Hohti Jonna-Susanna, hallintopäällikkö, Helsinki, Hyrsky Kimmo, erityisasiantuntija, Nurmijärvi, Härö Heikki, toimitusjohtaja, Helsinki, Keski-Sikkilä Marko, hankinta-asiamies, Tampere, Källi Terhi, käräjäsihteeri, Tampere, Laajala Lauri, kehittämiskeskuksen johtaja, Raahe, Laaksonen Raimo, käyttöpäällikkö, Turku, Lumiaho Tommi, asemoija, Tampere, Muukkonen Matti, liiketoiminnan kehityspäällikkö, Espoo, Mäkelä Matti, freelancertoimittaja, Varkaus, Niemi Sami, hallintojohtaja, Muurame, Peltola Sami, toimitusjohtaja, Tampere, Rantanen Atte, toimitusjohtaja, Tampere, Siren Riku, kehitys- ja laskentapäällikkö, Tampere ja Soinio Eero, koulutuskeskuksen johtaja, Lohja.

Virkaan voidaan myös kutsua sopivaksi katsottuja henkilöitä. Suostumuksen antajia ei tällä hetkellä ole.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?