Eläkeläiset eivät huolehdi toimeentulostaan

Suomen eläkeläiset ovat tyhmempiä kuin luonnoneläimet, nekin huolehtivat toimeentulostaan. Eläkeläiset huolehtivat elintasonsa laskusta jokaisessa eduskuntavaalissa. Sanoin Timo Soinille viime vaalien aikana, että vaikka saisit 50 edustajaa eduskuntaan, kun menet hallitusneuvotteluihin ja sanot, että taitettu indeksi on kynnyskysymys, niin sinun neuvottelusi loppuvat siihen. Soini vastasi, että valitettavasti asia on niin.

Eduskuntapuolueet ovat sopineet eläkkeiden alentamisesta. Eläkeläispuoluetta on yritetty kymmeniä vuosia, vaan eläkeläisillä ei ole halua oman asiansa korjaamiseksi.

Eläkeläinen, katso peiliin, ja näet syyllisen eläkkeesi ostovoiman alenemiseen.

 

Sulo Pölönen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?