Uudet opasteet ohjaavat pyöräilijöitä

viitoitetut_reitit

Seudulliset pääpyöräilyreitit saavat uudet opasteet.

Seudullisia pääpyöräilyreittejä ollaan varustamassa uusilla opasteilla. Uusissa tauluopasteissa annetaan pyöräilijöille ja jalankulkijoille tietoa reitin kohteista sekä ohjataan liikkumista reittitunnusten avulla.

Opasteita uudistetaan viidellätoista reitillä, muun muassa reitillä 6 Tampere–Lempäälä–Vesilahti, reitillä 11 Kangasala–Hervanta–Lempäälä sekä reitillä 12 Pirkkala–Lempäälä.

Sinisessä tauluopasteessa on merkitty reittien määränpäät ja niiden etäisyydet opasteesta kilometreinä sekä pääreittien tunnusnumerot punaisen ympyrän keskellä. Taulussa samaan suuntaan jatkavat reitit on niputettu yhteen, ja suunnat havainnollistetaan nuolikuvioilla. Nuolikuvio voi opastaa myös kiertoliittymiin tai alikulun kautta puolen vaihtoon.

Kartta viitoitetuista reiteistä löytyy mm. verkosta www.tampere.fi/tampereinfo/kartat/pyorailykartat .

 

 

 

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?