Kunnarista Kisan lentisluotsi

Lentopallokausi on kansallisen kärkipään tasolla täydessä käynnissä, liigassa ratkotaan mitalistisakkeja ja liigaan nousijoita.
Lempäälän lippulaiva Lempäälän Kisa miestiimi jatkaa ykkössarjassa tulevallakin kaudella, mutta jonkin verran uusiutuvin nuotein.
Menneellä kaudella sensaatiomaisesti neljän parhaan ykkössarjalaisen kastiin tiensä raivannut LeKi on pestannut uudeksi päävalmentajakseen tamperelaisluotsi Esa Kunnarin, joka edelliskausien aikana on toiminut tamperelaislaisseura TKT:ssa. Esa Kunnari on itse pelannut pääsarjaa Valkeakosken Isku-Veikoissa sekä useita vuosia ykkösessä. Yksi maan parhaista pelaajista, Vammalan Olli Kunnari, on Esan pikkuveli.
Kunnarin apuna joukkueen valmennuskatraassa toimivat Tapani Nyström ja Marko Panu. Pelaajapuolella Kisa pysyy hyvin kasassa, viime kauden pelaajiston ydin jatkaa, mukana ovat Anssi ja Ossi Vesanen, Sauli Silpo, Jussi Niemi, Sten Kruuda, Toni Laine, Timo Kela, Tommi Roininen ja Teemu Uusitalo. Viime kauden ykköspassari Jukka Lehti miettii vielä jatkoaan. Uusia pelaajia on hakusessa kahdesta kolmeen.
Kisan kakkosjoukkue päätti 3-sarjakautensa 3 – 1-kotivoittoon Aitolahden Riennon kakkossakista. Kausi oli muutaman nuoren miehen höystämällä konkarisakilla loistava. kisan reservit olivat suorastaan suvereeni sarjavoittaja, taakse jäivät muun muassa ennakkosuosikki Pälkäneen Lukko sekä aina kova Pirkkalan Viri. Kisan kakkostiimillä on oikeus anoa ensi kaudeksi 2-sarjan paikkaa, ratkaisut sen suhteen syntyvät kevään aikana.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?