Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja torstaina iltayhdeksän aikaan tapahtuneesta ryöstöstä.

Siwa ryöstettiin veitsellä uhaten

Tämännäköistä ryöstäjää poliisi etsii. Kuva: Poliisi

Tämännäköistä ryöstäjää poliisi etsii. Kuva: Poliisi

Poliisi etsii Lempäälän Moision Siwan ryöstänyttä miestä. Vanattarantie 2:ssa sijaitseva Siwa ryöstettiin torstai-iltana 9. huhtikuuta kello 21.20 aikaan.

Poliisin tietojen mukaan ryöstäjä on noin 175-senttinen, ruumiinrakenteeltaan tukevahko ja mahdollisesti keski-ikäinen. Poliisin mukaan ryöstäjä sai teräaseella uhkaamalla saaliikseen rahamäärän, jonka summa ei ole toistaiseksi tiedossa.

Päässään ryöstäjällä oli tapahtumahetkellä musta pipo, jossa mahdollisesti on kullanvärinen Suomileijona-logo. Hänellä oli myös aurinkolasti ja huivi kasvojen peittona.

Yllään miehellä oli kaksivärinen takki, jonka yläosa oli tumman vihreä ja alaosa tummansininen tai musta. Jalassa hänellä oli mustat löysät housut.

Mies puhui suomea murtamatta.

Tekijä poistui teon jälkeen myymälästä Vanattarantielle, jolta hän poikkesi pian Siwan takana olevaan metsikköön.

Tapahtumahetkellä kauppaliikkeessä oli kaksi henkilökuntaan kuuluvaa sekä kaksi asiakasta. Kukaan ei loukkaantunut tapahtuman yhteydessä.

Poliisi pyytää sähköpostiosoitteeseen vihjeet.pirkanmaa(at)poliisi.fi vihjeitä silminnäkijöiltä tai muilta, joilla on tietoa tapahtuneesta. Vihjeitä voi soittaa numeroon 0295 445 575.

 

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?