5 500 euroa tukea Museovirastolta

Lempäälä-Seura on saanut Museovirastolta tukea 5 500 euroa. Museovirasto myönsi yhteensä 599 350 euroa  museoiden kokoelmien luettelointiin ja hoitoon, museorakennusten kunnostus- ja korjaustoimiin sekä näyttelytoimintaan. Tuen saajia oli 132 ja keskimääräinen avustussumma oli suuruudeltaan 4 541 euroa.

Lempäälä-Seura ry sai tukea Kuokkalan museoraitin museokokoelmien hoitoon ja luettelointiin.

Harkinnanvaraisia valtionavustuksia myönnetään museoille, jotka ovat kunnan, yhdistyksen tai säätiön omistuksessa ja jotka eivät kuulu lakisääteisen valtionosuuden piiriin. Tavoitteena on muun muassa museoiden kokoelmien ja rakennusten säilyminen, kokoelmien hyvä hallinta ja tiedonvälitys.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?