Rakennuskieltoja jatkettiin Lempäälän keskustassa

Rakennuskielto osassa Lempäälän keskustaa jatkuu. Kunnanhallitus päätti maanantaina 20. huhtikuuta jatkaa rakennuskieltoa Halkolan ja Lempon alueilla. Rakennuskiellon perusteena on asemakaavan uudistaminen.

Toinen kortteleista käsittää Halkolantien ja junaradan välisen alueen, missä sijaitsee muun muassa auto- ja konevuokraamo J. Lundán. Toinen kortteli rajautuu Manttaalitiehen ja Puistokatuun. Alueet ovat rakennuskiellossa 31.12.2016 asti.

Samassa kokouksessa kunnanhallitus päätti jatkaa rakennuskieltoa myös Ryynikän asemakaava-alueella. Kielto käsittää Lempontien, Puistokadun, Valkeakoskentien ja rautatien välisen alueen sekä osan entisen S-marketin korttelista. Päätöksellä alueet ovat rakennuskiellossa 20.4.2017  saakka.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?