Ideapark-juoksu kokoaa kuntoilijat

Lempäälän yksi kevään merkeistä on kuntotapahtuma Ideapark-juoksu, joka käydään tänä vuonna äitienpäivän aattona 9. toukokuuta. Tapahtuma on vakiintunut noin tuhannen hengen happeningiksi, samaa määrää odotetaan tulevan tänäkin keväänä mukaan.
– Viime vuoden ilmoittautumislukemissa mennään eli huhtikuun lopun tilanne on hiukan vajaa 500 ennakkoilmoittautujaa, tiedottaa liikunnanohjaaja Terhi Kuisma Lempäälän Kisasta.
Järjestelypuolella mitään veret seisauttavia uudistuksia ei tälle vuodelle ole, vaan reitit, matkat (puolimaraton ja 10km) ja sarjat ovat entiset. Junioreille on oma neljän kilometrin pinkaisu ja ihan pienimmille on minimaraton, jonka voi kirmata nonstoppina maali- ja lähtöalueella.
– Puolimaratonilla on jänis, joka menee kahden tunnin vauhtia. Kisapäivänä Idiksen keskusaukiolla on monipuolista ohjelmaa luvassa. Myös ajanottoon on nyt panostettu, olemme hankkineet elektronisen ajanottosysteemin, näin tulospalvelu on nopeaa ja joustavaa, Kuisma kertoo.
Sääennusteet ovat tietysti vielä alustavia ja suuntaa antavia, mutta 9. päivälle toukokuuta on luvassa poutaista noin 12-14 asteen keliä eli mitä mainiointa juoksu/kävelysäätä. Reitin varrelle, useampaan kohtaan on luvassa juoksijoita viihdyttävää musiikkia.
– Ilmoittautuahan voi aina tapahtumapäivään saakka, netti-ilmoittautuminen päättyy perjantai-iltana, mutta vielä lauantaina 9. päiväkin on mahdollisuus jälki-ilmoittautumiseen. Yleensä tapahtumapäivänä tulee vielä puolentoista sataa mukaan tulijaa, semminkin jos sää on suotuisa, kuuluvat järjestelyhommiin yli puolentoista sataa talkoilijaa kokoavan LeKi-toimiston edustajan Terhi Kuisman kommentit.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?