Liikenne poikki Sastamalan puolella Halkivahantiellä

Pirkanmaan Ely-keskus uusii vapun jälkeisellä viikolla huonokuntoisen tierummun Sastamalan kunnassa Halkivahantiellä, eli maantiellä 2521. Vanha betonirumpu korvataan uudella muovirummulla. Remontin ajaksi tie suljetaan työmaan kohdalta kokonaiseksi vuorokaudeksi.

Halkivahantien ja Pokluntintien risteyksestä noin 300 metriä Vesilahdentien suuntaan sijaitseva työmaa aiheuttaa haittaa Halkivahantien liikennöintiin, kun tie remontin yhteydessä kaivetaan auki, ja vanha rumpu vaihdetaan uuteen. Tie on suljettu työmaan kohdalla liikenteeltä torstaiaamusta 7.5. klo 9:stä perjantaiaamuun 8.5. klo 8:aan asti. Tonteille ajo on remontin aikanakin sallittu työmaalle saakka. Jos työ valmistuu ennalta arvioitua nopeammin, tie voidaan avata liikenteelle ilmoitettua aikaisemmin.

Liikenteen katkaisun ajaksi ei ole järjestetty kiertotietä. Liikenne pääsee kiertämään työmaan maanteiden 12849 (Liitsola-Sammaljoki) ja 2986 (Punkalaidun-Lietsamo) kautta.

Työtä urakoiva Destia Oy tekee tietyötä myös yöaikaan, mistä saattaa koitua meluhaittaa lähiympäristölle.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?