Loiske murskasi Rauman

Jalkapallon 3. divisioona: Loiske – FC Rauma 8 – 2 (2-1).
Pelin henki: Avausjakso oli vielä jokseenkin tasaista taistelua, mutta mitä pidemmälle peli eteni, sitä enemmän Loiske kotikentällään tapahtumia juoksuvoimaallaan hallitsi. Murskajaisiksi peli repesi lopussa, kun Loiske mätti viimeisen kahdeksan minuutin aikana neljä maalia. Vaikka sarjaa on pelattu vasta muutama avauskierros, vaikuttaa siltä, että tänä sesonkina Loiskeen ei tarvitse pelätä putoamispeikkoa.
Valmentajan mietteet: – Joukkueemme on niin muuttunut ja uudistunut, että uskon meidän olevamme parhaimmillamme vasta kauden vanhetessa, lupaa pääluotsi Jani Alanne vieläkin parempaa tekemistä jatkoon.
Monta maalintekijää: Rauman teurastamisessa useampi loiskelainen pääsi maalisarakkeeseen kohtaan ”tekijä”. Niko Kuhlberg ja Lauri Suhonen pöllyttelivät kahdesti verkkoa ja maalin mieheen iskivät Ilkka Suortti, Jaakko Orhanen ja Janne Lahdenpohja.
Farmiyhteispeli toimii: Loiske solmi kakkosdivarissa pelaavan Ilves-Kissojen kanssa farmisopimuksen ennen kautta. Jo alkupeleissä muutamia Kissa-lainoja on viilettänyt Loiskeessa. Pelaajien liikkuminen on jalkapallossakin arkipäivää, jääkiekon puolella moinen käytäntö on ollut voimassa pitkään. Fantasiat puhtaista ”oman kylän joukkueista” valitettavasti kuuluvat menneeseen maailmaan.
Mitä seuraavaksi?: Loiskeen haasteet kasvavat, sillä seuraava vastustaja on torstaina 7. toukokuuta Kaukajärvellä vastaan asteleva TPT, jopka voitti Loiskeen harjoituspelissä ja jossa pelaa monta varsin nimekästä pelimiestä, kuten ex-liigamiehet Jussi Kuoppala ja Jussi Kotilahti sekä ex-TPV-tähti Kalle Kankala.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?