A-poikien ja A-tyttöjen SM-hopeaa

Lentopallon naisten mestaruusliigajoukkue Pölkky Kuusamon yleispelaaja, vesilahtelaislähtöinen Annukka Paloniemi on voittanut lentopallon A-tyttöjen SM-hopeaa Kuusamon Pallo-Karhujen joukkueessa. 177-senttinen, vuonna 1996 syntynyt Paloniemi on Vesilahden Visan kasvatti.
Lempäälän Kisan lentopallon ykkössarjamiehistön yleispelaaja ja libero Miikka Puranen on voittanut A-poikien SM-hopeaa tamperelaisen Rantaperkiön Iskun paidassa. Vuonna 1996 syntynyt ja 182-senttinen Puranen on LP Kangasalan kasvatti. Hänet valittiin SM-finaalissa joukkueensa parhaaksi pelaajaksi.
Rantaperkiön Iskun paidassa A-poikien SM-hopeaa voittaneessa joukkueessa pelasi niin ikään LeKi:n ykkössarjamiehistössä esiintynyt passari Juuso Rautakorpi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?