Gospelia pliis syntyi kiitoksena

Kun on monta kiittäjää ja paljon kiitettävää, saattaa kiitoksista syntyä konsertti. Lempäälän Manttaalitalolla lauantaina 9. toukokuuta kajahtava Gospelia pliis-konsertti on järjestetty kiitoksena monitoimimies Markus Perkolle.

Perko on muun muassa lahjakkaana valokuvaajana ottanut paljon kuvia konsertin järjestäjien lapsista ja kuvannut videoita gospelbändien keikoilla. Kiitollisuudenvelassa oleva väki aikoi alkuperäisenä ajatuksena ostaa Perkolle lahjakortin konserttiin, mutta lopputuloksena konsertti päätettiinkin tuoda hänen luokseen. Mopo lähti siis hyvällä tavalla käsistä.

Konsertissa esiintyvät J-P Skyttä, Bud Spencers, Tera, Kls., Tarvo Laakso, Peter Joukainen Duo, Atte-Veikko Kemppainen ja Jaakko Löytty. Konsertin tuotto lahjoitetaan Nepal-keräykseen ja Kimbilio-turvakotihankkeeseen. Konsertin jälkeen järjestetään Lempäälän kirkossa iltamessu, jonka musiikista vastaavat Minna ja Jussi Pyysalo.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?