Kommentti: Makkaraa ja sirkushuveja

Mestis jatkuu Lempäälässä, se on monelle paikalliselle penkkiurheilijalle erinomainen asia. Yhdeksän vuotta LeKi on maan toiseksi korkeinta jääkiekkosarjaa tahkonnut, vaikka lajin ja sarjan talousvaatimukset varsin ankarat ovatkin. Yli 200 000 euron budjetin kokoon kursiminen vuosi toisensa perään on työläs homma.
Yleisökeskiarvot ovat kaikkien Mestis-kausien ajan olleet haarukassa 300 – 400 silmäparia/peli. Moneen kertaan on todettu, että enemmän faneja Hakkarin kaiken aikaa kohentuvaan jäähalliin tulisi saada. Ensi sesongiksi hallin yksi arkkimurhe eli kylmyys poistuu uusittavien lämmityssysteemien ansiosta.
Jääkiekkopeliin tuleva arvostaa ennen muuta itse peliä, mutta muutakin huvitusta tarvitaan. Sujuvat oheispalvelut makkaroineen, kahvioineen ja pubeineen ovat välttämättömyyksiä. Myös muuta happeningia kannattaa kokeilla.
Erittäin positiivista onkin, että LeKin menestyneimpien joukkueiden eli lätkän Mestis-tiimin ja lentopallon miesten 1-sarjasakin puuhamiehet ovat iskeneet ja iskevät päänsä yhteen, pohtivat porukalla, kuinka keksitään yhteisiä markkinaponnistuksia, jotka pelaavat molempien joukkueiden pussiin. Lempäälän urheiluelämässä lajirajat ylittävää yhteistyötä tehdään jonkin verran itse urheilun saralla, mutta markkinoinnissa ja ideoinnissa aivan liian vähän.
Ensi talvena toivottavasti Hakkarin-mäellä on luvassa vauhdikasta jääkiekkoa ja tunnerikasta lentistä muikeine oheisohjelmineen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?