Lukiolla päästään lakittamaan 83 uutta ylioppilasta

Lempäälän lukiosta pääsee tänä keväänä ylioppilaaksi kaikkiaan 83 abiturienttia.

Lempäälä

Aho Oskari, Al-Barkat Bagir, Alenius Ilmari, Arminen Valtteri, Brown Milo, Cederlöf Leevi, Gratschew Aleksi, Heinonen Ville, Hietala Mari, Honka Tapio, Hämäläinen Anni, Hämäläinen Totti, Joenperä Jussi, Kalliokoski Aapo, Katto Daniela, Kettunen Annina, Koskensalo Lauri, Kosonen Severi, Kouhia Satu, Lammi Joona, Lammi Mette, Lehtinen Ilari, Lehtinen Juho, Leppänen Helmi, Liikanen Kaisa, Lumio Matias, Maijala Sauli, Mansikkala Sami, Mäentausta Arttu, Mäkelä Annie, Nieminen Aleksi, Niskanen Teemu, Nyrhinen Juho, Papinsaari Petra, Peltola Minttu, Peltonen Anniina, Peltoniemi Essi, Peräkasari Tanja, Piippo Into, Pitkänen Eemeli, Raita-Aho Viliveikko, Raunio Antti, Reiman Saara, Riikola Janita, Rimmi Ukko, Rissanen Sanni, Ruhala Antti, Salminen Miika, Setälä Anssi, Siekkinen Riina, Suuronen Kristian, Tanhuanpää Kia, Tevaniemi Krista, Touru Sanna, Viidanoja Aaro, Viljamaa Noora, Virtanen Emilia, Virtanen Oona, Virtanen Riku, Väkeväinen Johanna.

Vesilahti

Grönlund Elmeri, Haanpää Heidi, Hankamäki Henri, Lahtinen Rosa, Laitinen Roosa, Linjama Eerik, Maja Jani, Nummela Ronja, Nuutero Anniina, Pesonen Eemeli, Ruutiainen Joona, Tapanainen Aleksi, Titov Taija, Uotila Tommi, Uusitalo Mariisa, Uusitalo Rami, Vastamäki Rasmus, Vehviläinen Paavo, Viitala Emil, Ylä-Jarkko Senja.

Akaa

Oja Merete, Virtanen Vesa.

Tampere

Frangén Patrik

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?