Peräkärry osui vastaantulijaan Vesilahdella

Henkilöauton peräkärryn heittelehtiminen aiheutti kahden auton kolarin Vesilahdessa perjantaina 15. toukokuuta. Onnettomuus sattui Vesilahdentiellä Narvan kylän kohdalla kello 14.55 aikaan, kun vastaan tullut henkilöauto törmäsi heittelehtineeseen peräkärryyn.

Molempien ajoneuvojen nopeus oli noin 60 km/h. Peräkärryyn törmänneestä autosta kuljetettiin yksi henkilö sairaalaan, lisäksi alle kouluikäinen lapsi vietiin lääkäriin tarkastettavaksi vanhempiensa kuljettamana. Auto romuttui törmäyksessä lunastuskuntoon.

Tie oli suljettuna liikenteeltä pelastus- ja raivaustöiden sekä ensihoitohelikopterin laskeutumisen ja nousun vuoksi noin puolentoista tunnin ajan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?