Kirkonkylään esitetään tievalaistuksen uusimista

Vesilahden kunnan tekninen jaosto esittää yksimielisesti kunnanhallitukselle tievalaistuksen uusimista Kirkonkylän alueella ja lisätalousarvioon 90 000 euron määrärahan varaamista hankkeelle.

Elenia tekee vuoden 2015 aikana Vesilahden Kirkonkylän alueella mittavia kaapelointitöitä, ja tievalaistuksen uusiminen on  tarkoitus toteuttaa samassa yhteydessä. Myös Elisa tekee osalla alueesta saneerausta.

Elenia poistaa sähkön avolinjat ja korvaa ne maakaapeleilla. Koska alueella on käytössä paljon huonokuntoisia yhteiskäyttöpylväitä, joissa on operaattoreiden varusteiden lisäksi katuvalot, on  jaoston mukaan järkevää saneerata samassa yhteydessä kunnan katuvaloverkkoa. Yhteiskaivamisella säästö olisi noin 55 000 euroa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?