Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta

kesäteatteri_1Kesäteatterin nimi ja sijainti

Lempäälän nuorisoseura, Hakkarin kartanon puisto, Kuokkalantie 5

Minkä näytelmän esitätte tänä kesänä?

Alexandre Dumas´n Kolme Muskettisoturia.

Mistä näytelmä kertoo ja miksi valitsitte juuri sen?

Ranskan kuninkaan henkivartioston kaartin kolmesta sotilaasta, jotka ottavat toverikseen nuoren joukkoihin liittyvän hurjapään. Näytelmä on täynnä juonittelua kardinaalin ja hänen kätyreittensä toimesta unohtamatta räiskyvää toimintaa, romantiikkaa ja upeaa musiikkia!

Ketkä ovat pääosissa ja kuka toimii ohjaajana? 

Ohjaaja Jari Lehto, joka myös näyttelee yhtä muskettisotureista, Porthosta. Muissa nimirooleissa muun muassa Jukka Saarela Athoksena, Jarmo Ranto Aramiksena ja Susanna Nieminen Miladyna. Jari, Jukka ja Susanna ovat tuttuja lähialueiden harrastajateattereista. Jarmo, joka Jarin tavoin on miekkailun aktiiviharrastaja, esiintyy ensimmäistä kertaa näyttelijänä. Kardinaali Richelieun roolissa on Janne Petäjä, joka on tutturadioääni ja muusikko. Nuorta lempeä edustaa Sanni Lehto Constancena ja Arvo Jean-Michael Saarinen dÁrtagnanina. Molemmat ovat Suomen Teatteriopiston musiikkilinjan opiskelijoita.

Kenen toivotte tulevan katsomaan näytelmää?

Näytelmä sopii koko perheelle; se on jännittävä, mutta ei liian väkivaltainen tai vaikeaselkoinen nuorille katsojille. Toki näytelmä pitää sisällään aikuisille  osoitettuja pikku ”juttuja” ! Kaikille klassikoista ja suurista seikkailuista kiinnostuneille!

Mitä uutta kesäteatterissanne on tänä vuonna?

Toiveenamme olisi rakentaa katsomoon katos, mikäli luvat ja rahoitus järjestyvät. Lavastukseen ja puvustukseen on panostettu erityisesti tänä juhlavuonna! Samoin , koska kyseessä on musiikkinäytelmä, äänen toistolaitteistoa on hankittu lisää ja ajanmukaistettu!

Mikä on näytelmän paras kohta?

Paras kohta näytelmässä on se, kun kaikki 21 näyttelijää miekkailee, tanssii ja laulaa yhteisen asian puolesta!

Mitä kannattaa maistaa väliajalla?

Tarjoamme perinteisesti kahvia, pullaa ja makkaraa.

Mihin näkemisen tai kokemisen arvoiseen paikkaan veisitte vieraan Lempäälän tai Vesilahden alueella, oman esityksenne lisäksi?

Museoraitti, koskikellunta, Vaihmalan Hovi, Vesilahden Aittakahvila, Laukon kartano

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?