Lempäälässä narahti kaksi törkeää rattijuoppoa

Perjantaina ja lauantaina 29.–30. toukokuuta Lempäälässä jäi kiinni kaksi törkeän rattijuopumuksen rajan ylittänyttä autoilijaa.

61-vuotias mies puhallutettiin Lempäälässä Valkeakoskentiellä kello 20.15. Kuljettajalle suoritettu puhalluskoe antoi tuloksen 1.66 promillea. Törkeästä rattijuopumuksesta epäilty mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja ajokortti otettiin poliisin haltuun.

Kello 03.00 maissa poliisipartio päätti pysäyttää Lempäälässä Tampereentiellä vastaan ajaneen ajoneuvon liikennetarkastusta varten. Partio kääntyi henkilöauton perään ja havaitsi sen kääntyvän Koulutielle ja Koulutieltä koulun takana sijaitsevalle parkkipaikalle. Ajoneuvon kuljettajana toimi 38-vuotias mies, joka puhalsi alkometriin  tuloksen 1.33 promillea. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?