Lehti ja Lehtimäki LeKi-lentiksen passareiksi

Lempäälän Kisan lentopallon miesten ykkössarjajoukkue alkaa olla viimeisiä silauksia lukuun ottamatta valmis kauteen 2015 – 16. Kaksi tärkeää palasta loksahti kohdilleen, kun passari-osastolle löytyi pätevät tekijät. Viime kaudelta tuttu, kokenut Jukka Lehti teki sopimuksen tulevasta kaudesta ja sai aisaparikseen lajin suurlupauksen vammalalaisen 19-vuotiaan Arttu Lehtimäen, joka viime kauden treenasi VaLepan liigajoukkueen mukana.
– Viime kausi oli Kisalle mainio, antaisin sille kouluarvosanan 9+. Silti halu jäi tehdä asioita vieläkin hiukan paremmin, se innosti lähtemään mukaan, kommentoi Koski TL:ssä asuva ja Loimaalla työskentelevä Lehti, jolta liigauraa löytyy monesta eri seurasta.
LeKi kokoaa noin 12 pelaajan rosterin, jotta vaativa ykkössarja kyetään viemään kunnalla läpi. Joukkueen valmennuksesta vastaavat tuoreena kasvona Esa Kunnari sekä jo edellisiltä kausilta tutut Tapani Nyström sekä Marko Panu.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?