Jumalan valtakunta – meidän keskellämme

Kuva: Helena Autti

Kuva: Helena Autti

Raamatun Psalmeissa puhutaan useissa kohdissa Jumalan luomistyöstä ja siitä, kuinka se näkyy ihmisten keskellä. ”Taivaat julistavat Jumalan kunniaa, taivaanavaruus kertoo hänen teoistaan.” Ps 19:2. ”Kuun sinä olet tehnyt näyttämään aikoja. Aurinko tietää laskunsa.” Ps 104:19. Luonnossa riittää ihmeteltävää ja ihasteltavaa – sen kauneudessa, yksityiskohdissa ja värien sopusoinnuissa. Luonto tarjoaa lepopaikan, jossa voi sulkea silmänsä, kuunnella luonnon ääniä, tuntea auringon lämmön ihollaan ja hengittää rauhaa sisimpäänsä. ”Vihreille niityille hän vie minut lepäämään, virvoittavien vetten luo hän minut johtaa.” Ps 23:2.

Helena Autti

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>