Rämsöö mukana Avoimet kylät -tapahtumassa

Rämsöön kylä oli mukana valtakunnallisessa Avoimet Kylät-tapahtumassa 6.6.2015. Kesäkahvila oli ensimmäistä kertaa tänä kesänä auki ja kävijät pääsivät seuraamaan Lumikki ja seitsemän kääpiötä-kesäteatteriesityksen avoimia harjoituksia.

Rämsöön kylä oli mukana valtakunnallisessa Avoimet Kylät-tapahtumassa 6.6.2015. Kesäkahvila oli ensimmäistä kertaa tänä kesänä auki ja kävijät pääsivät seuraamaan Lumikki ja seitsemän kääpiötä-kesäteatteriesityksen avoimia harjoituksia. Kuva: Pekka Ojansivu

Rämsöön kylä oli mukana valtakunnallisessa Avoimet Kylät-tapahtumassa 6.6.2015. Kesäkahvila oli ensimmäistä kertaa tänä kesänä auki ja kävijät pääsivät seuraamaan Lumikki ja seitsemän kääpiötä-kesäteatteriesityksen avoimia harjoituksia.
Kuva: Pekka Ojansivu

Kuvat: Pekka Ojansivu

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?