Realparkin alueella kaksi suurta maakauppaa

Lempäälän kunta on päättänyt myydä Lännen Laaturakennus Oy:lle kaksi suurta yritystonttia Marjamäen yritysalueella Helsingintien pohjoispuolella. Toinen myytävä määräala on laajuudeltaan noin 26 800 neliömetriä ja toinen noin 32 700 neliömetriä.

Pienemmän määräalan myyntihinta on 402 000 euroa ja suuremman 490 500 euroa eli 15 euroa neliöltä.

Kunnanhallituksen hyväksymän varaussopimuksen ja kiinteistökauppa koskevan esisopimuksen mukaan ostajan edellytetään rakentavan omistamilleen maa-alueilla vähintään 20 000 kerrosneliömetriä vuoden 2020 loppuun mennessä.

Lännen Laaturakennus Oy on UM Yhtiöt Oy:n tytäryhtiö. Kunta on myynyt aiemmin UM Yhtiöt Oy:lle kaksi yritystonttia Marjamäen yritysalueelta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?