Koulutilojen käyttömaksuihin 20 % korotus

Lempäälän kasvatus- ja opetuslautakunta on hyväksynyt uudet 31. elokuuta voimaan tulevat koulutilojen käyttömaksut, joihin on tehty noin 20 prosentin tarkistus.

Hinnastoon on lisätty uutena kohteena Lempoisten koulun syyskuun aikana käyttöön otettava liikuntasali.

Oman kunnan seurat ja yhdistykset sekä seurakunta ovat edelleen etusijalla vuoroja myönnettäessä.

Kunnan oma ja seurakunnan toiminta on pääsääntöisesti maksutonta. Urheiluseuroilta, rekisteröidyiltä yhdistyksiltä ja yritysten työpaikkaliikunnalta kuten myös omaehtoiselta liikunnalta ja muulta toiminnalla peritään maksu. Käyttömaksukriteereiden mukaan hinnoittelua sovelletaan kaikkiin seuroihin ja yhdistyksiin riippumatta siitä, missä kaupunkiseudun kunnassa seura tai yhdistys toimii.

Lempoisten ja Kuljun suurten liikuntahallien koko liikuntasalin vuokra on seuroille, yhdistyksille ja työpaikkaliikuntaan yhdeksän euroa, 2/3-osa salia kuusi ja 1/3-osa salia kolme euroa tunnilta. Omaehtoiselle liikunnalle hinta on kaksinkertainen.

Liikuntahallien ja -salien lisäksi kouluilta on maksua vastaan vuokrattavissa luokka- ja aulatilaa, teknisen työn tilaa ja opetuskeittiötä, ruokasalia, auditoriota, juhlasalia sekä tietokoneluokkaa. Koulukeittiöiden käyttömaksu ruokailun järjestämiseksi koulukeittiöstä on 130 euroa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?