Vanhuskyselyyn ehtii vielä osallistua

Vielä on aikaa osallistua Lempäälän kunnan  ikääntyneille kuntalaisille suuntaamaan kyselyyn.

Kunnassa on valmisteilla suunnitelma ikääntyneen väestön toimintakyvyn tukemisesta sekä iäkkäiden sosiaali- ja terveyspalveluista. Nyt kerätään tietoa ja palautetta kuntalaisilta kyselyn avulla. Kuntalaiskyselyyn toivotaan runsaasti vastauksia.

Kunnassa toivotaan, että kyselyyn vastaisi mahdollisimman moni ikääntynyt kuntalainen tai palveluja käyttävän läheinen tai omainen ikääntyneen puolesta.

– Olisi tärkeää saada vastauksia erilaisissa elämäntilanteissa olevilta ja eri tavoin palveluja tarvitsevilta kuntalaisilta, jotta suunnitelman laadinnassa voitaisiin hyödyntää mahdollisimman monipuolisesti saatua tietoa, sanoo kyselyn laatineen työryhmän sihteeri Tuula Salminen.

Vastauksia toivotaan ensisijaisesti sähköisesti, mutta vastata voi myös paperilla. Sähköiseen vastauslomakkeeseen pääsee kunnan kotisivujen kautta (http://www.lempaala.fi). Paperisia vastauslomakkeita on saatavilla Himminkodosta, pääkirjastosta, Sääksjärven ja Kuljun kirjastoista sekä Ehtookodosta.

Vastaukset käsitellään nimettöminä ja luottamuksellisesti. Kaikkien viimeistään 21. kesäkuuta mennessä vastanneiden ja vastaamisen yhteydessä yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan yllätyspalkinto.

Tavoitteena on, että suunnitelma valmistuisi alkusyksyn aikana.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?