Lentisjunnut uurastivat Power Cupissa

Maailman suurin lasten ja nuorten lentopalloturnaus miteltiin tänä vuonna Vaasassa noin 7000 pelaajan kera koleissa olosuhteissa ensimmäisen kesälomaviikon torstaista sunnuntaihin. Lempäälän ja Vesilahden junioreilla oli jälleen vahva edustus paikanpäällä.

Korkeimmasta sijoituksesta vastasi F-poikien kaksi vastaan kaksi –koppipallosarjassa Lempäälän Jyryn oranssit –joukkue sijoittumalla upeasti neljänneksi. Samassa sarjassa Jyryn mustat oli sijalla 11 ja vihreät 29.

Jyryllä oli kaikkiaan kuusi joukkuetta mukana. D-pojat olivat 26. ja E-pojat hienosti sijalla 13 38 joukkueesta. E-poikien tsemppisarjassa jyryläiset olivat sijalla 11.

LeKillä oli tyttöjen sarjoissa mukana yhdeksän joukkuetta. Vanhimmat eli B-tytöt olivat 29. ja vain muutaman sijan alempana Vesilahden Visan B-tytöt sijalla 31.

Nuoremmissa tytöissä 01-syntyneet olivat C-tytöissä 33. ja C:n tsemppisarjassa 39. D-tytöt olivat puolestaan sijalla 27. D:n tsemppisarjassa LeKin Kanuunat ja Salamat olivat sijoilla 41. ja 65. Sarjassa oli mukana peräti 102 joukkuetta! E-tyttöjen sarjassa LeKi Liinut sijoittui sijalle 44 ja Leenut sijalle 60. E:n tsemppisarjassa LeKi Tiinut päätti Power Cupin sijalle 75.

Lempäälään tuli myös kasa yksittäisiä mitaleita, kun alle 22-vuotiaiden naisten sarjan voitti Rantaperkiön Iskusta ja MesTo:sta koottu yhdistelmäjoukkue Laittomat. Puhtaalla pelillä kultaa napanneessa ryhmässä pelasivat LeKi-kasvatit Venla Huurne, Camilla ja Carina Lehto sekä Milja Lassila.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?