Infoa lisää

Etenkin kesäisin ihmisillä on aikaa ja jos sattuu hyvä sää, myös intoa, lähteä katsomaan vaikkapa urheilua. Jalkapallollakin on ystäviä runsaasti, mutta kylältä kuuluu, että esimerkiksi LeKi-futiksen edustusjoukkueen peliajoista on aika hankala löytää tietoa.
Toki nettiselaaja löytää piirin sivuilta peliohjelmat. Loiskeen ja Visan facebook-sivuillakin vinkataan peleistä.
Se vain kannattaa muistaa, että varsinkaan iäkkäämmät eivät ole innokkaita netin, saatika somen selaajia. Perinteisinkin keinoin pitää ja kannattaa peleistä infoa jakaa, kuten vaikkapa paikallislehden maksuttomassa ”yhdistykset-palstalla”. Pienen lisäinfon jakaminen ei ole iso homma, mutta voi poikia kauniina kesäpäivänä useamman extrasilmäparin katsomaan, millaista on paikallinen jalkapallo vuonna 2015.
Nyt esimerkiksi Visan ja LeKi-futiksen välistä paikallispeliä oli katsomassa vain kourallinen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?