Lempäälä osallistuu Tavasen lupavalitukseen

Lempäälän kunta osallistuu omalla lausunnollaan Tavase Oy:n valitukseen hallinto-oikeudelle. Lempäälän kunnanhallitus käsitteli Tavase-asiaa 29. kesäkuuta. Varsinainen lausunto valmistuu kesän aikana.

Tavase Oy on hakenut tekopohjavesihankkeelleen lupaa Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirastosta. Aluehallintovirasto on 18. kesäkuuta hylännyt hakemuksen.

Tavase Oy on  pyytänyt lupaa tekopohjavesilaitoksen rakentamiseen Vehoniemen-Isokankaan harjualueelle Kangasalla ja Pälkäneellä sekä pohja- ja tekopohjaveden ottamiseen sekä lupaa töiden aloittamiselle ennen päätöksen lainvoimaiseksi tulemista. Aluehallintovirasto hylkäsi Tavase Oy:n hakemuksen äänestyspäätöksellä 2–1.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?