Maanantai-iltana rytisi

Maanantai-iltana 6. heinäkuuta kello 18.18 Vesilahden Narvassa tapahtui moottoripyörän ulosajo. 18-vuotias mies oli kuljettanut moottoripyörää Vesilahdentietä kohti Tottijärveä. Kuljettaja oli menettänyt pyöränsä hallinnan vasemmalle kaartuvan mutkan läheisyydessä ja suistunut oikealle ojaan. Moottoripyörä vaurioitui kauttaaltaan ja kuljettaja vietiin Tays:aan tarkastettavaksi.

Maanantai-iltana kello 18.41 Vanhalla Rantatiellä Lempäälässä kuljetti moottoripyörää 30-vuotias mies. Hän menetti pyöränsä hallinnan ja suistui tieltä päin puuta. Ulosajoa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Kuljettaja loukkaantui ja sai vammoja sekä ylä- että alaraajoihinsa ja keskivartaloon.

Maanantai-iltana kello 21.06 ajoi 55-vuotias nainen päin liikenteen jakajaa Valkeakoskentien ja Saarentien risteyksessä Lempäälässä. Alustavien selvitysten mukaan auto oli ensin ajautunut pientareelle ja siitä takaisin keskelle liikenteen jakajan yli. Auto vaurioitui pahoin osuessaan liikennemerkkeihin ja se pysähtyi törmäyksen jälkeen tien toiselle puolelle. Kuljettaja ei loukkaantunut. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Auto jouduttiin liikennekelvottomana hinaamaan pois paikalta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?