Lammasniemi-turnaus tulee

Kummolan mafia järjestää elokuussa Lammasniemi-turnauksen. Vasemmalla punaisissa shortseissa Roope Kyrkkö ja siitä myötäpäivään kiertäen Riku Nissilä, Saska Saren, Toni Illokoski, Henry Wirtanen, Kimmo Heino ja Jere Saren. Kuvan: Emmi Ali-Löytty.

Kummolan mafia järjestää elokuussa Lammasniemi-turnauksen. Vasemmalla punaisissa shortseissa Roope Kyrkkö ja siitä myötäpäivään kiertäen Riku Nissilä, Saska Saren, Toni Illokoski, Henry Wirtanen, Kimmo Heino ja Jere Saren. Kuvan: Emmi Ali-Löytty.

Elokuun 8. päivä läiskitään puulaakilentopalloa Vesilahden rantantalentopalloilun mekassa, Lammasniemessä. Lammasniemi-turnaus järjestetään paikkaamaan Krääkkiöturnauksen lopetuksesta syntynyttä vajetta, kertoo Saska Sarén.

Aivan Krääkkiöturnauksen mittoihin ei kahdella käytössä olevalla kentällä päästä, mutta kymmenen joukkuetta mahtuu mukaan pelaamaan. Pelit pelataan kahdessa lohkossa ja lohkojen kolme parasta jatkavat jatkopeleihin.

Turnaus pelataan kuudella kenttäpelaajalla ja ns. höntsysäännöin, eli joukkueissa ei saa olla ylemmän sarjatason pelaajia, eikä naispelaajia saa torjua. Pallona on virallinen beach volley -lentopallo.

Tuomaroinneista ei joukkueiden tavitse huolehtia, koska asiansa osaavat tuomarit tulevat järjestäjien puolesta. Lammasniemen sauna lämmitetään joukkueiden käyttöön ja hiekat pääsee pesemään pois vaikka pulahtamalla järveen.

Lisätietoja löytyy turnauksen Facebook-sivuilta.

 

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>