Aamupalaksi valkoapilaa

 

- Kun aamusella katsoin ulos, oli pihamaalla jänis aamupalalla. Puutarhan mehevä valkoapila maistui sille. Varovaisena se tarkkaili vähän väliä ympäristöä. Odottelin, että se sai vatsansa täyteen ja lähti pompottelemaan lähimetsään, sanoo kuvan lähettänyt Jorma Hautala Kuussalontieltä.

– Kun aamusella katsoin ulos, oli pihamaalla jänis aamupalalla. Puutarhan mehevä valkoapila maistui sille. Varovaisena se tarkkaili vähän väliä ympäristöä. Odottelin, että se sai vatsansa täyteen ja lähti pompottelemaan lähimetsään, sanoo kuvan lähettänyt Jorma Hautala Kuussalontieltä.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?

Lue lisää aiheesta:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>