Vuoden Lempo -yleisöäänestys on käynnissä

Lempäälässä on vuodesta 1994 asti valittu Vuoden Lempo. Vuoden Lempoksi valitaan henkilö tai yhteisö, joka on toiminut myönteisesti Lempäälän hyväksi. Valinnalla pyritään tekemään Lempäälää tunnetuksi myönteisellä tavalla. Vuoden Lempo voi toimia esimerkiksi kulttuurin, urheilun, järjestöelämän, politiikan, vapaaehtoistyön tai liike-elämän aloilla.

Vuoden Lempon valitsee kunnanhallituksen perustama työryhmä. Valinnan tueksi järjestetää yleisöäänestys. Äänestää voi Lempäälän kunnan nettisivuilla. pääkirjastossa, Kuljun ja Sääksjärven kirjastoissa sekä kunnan palvelupisteellä. Palvelupisteellä äänestäminen on mahdollista 3. elokuuta alkaen.

Vuoden Lempo on Eetu-pelle, joka tosin tähän tilaisuuteen saapui paikalle nimenomaan Eero Lehtiseksi pukeutunena. L-VS 1995.

Vuoden Lempo on Eetu-pelle, joka tosin tähän tilaisuuteen saapui paikalle nimenomaan Eero Lehtiseksi pukeutunena. L-VS 1995.

Vuoden 2015 Lempoksi ovat ehdolla yrittäjä Seija Kivimäki Vaihmalan hovista, kirjailija Kirsti Kuronen, yrittäjäneuvos Kari Kantalainen, Lempäälän Helkanuoret ry, ravintoloitsija Arto Rastas, lapsinäyttelijä Samuel Shipway, toimitusjohtaja Jussi Rautiainen Robit Oy:sta. Äänestää voi myös omaa ehdokasta. Äänestys on käynnissä elokuun 16. päivään saakka.

Viime vuonna Vuoden Lempoksi valittiin kirjakauppias Pirkko Fors. Aiempia Lempoja ovat muun muassa M.A. Numminen, Eero Lahtinen, Pertti Salovaara, Toivo Sukari, Ritva Mäkelä ja Kirsti Uoti.

Pirkko Fors yllättyi valinnastaan Vuoden Lempoksi. 111-vuotiasta kirjakauppaa pyörittävä Fors on tunnettu niin Lempäälässä kuin muualla Suomessa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?