Kisan hiihtojoukko vahvistui Rintaloilla

Ida, Onni (kesk) ja Veikko Rintalalle on Tampereen Kalkun Mustavuori kotoinen treenirinne. Kuva: Antero Korhonen

Ida, Onni (kesk) ja Veikko Rintalalle on Tampereen Kalkun Mustavuori kotoinen treenirinne. Kuva: Antero Korhonen

Suomen Hiihtoliitto noteerasi viime kaudella Lempäälän Kisan jo maan 8:ksi parhaaksi hiihtoseuraksi. Paikka seuraluokittelun kärkikaartissa ja valioseurana on jokseenkin selviö myös ensi talvena.

Heinäkuun lopulla LeKi sai hiihtovoimaansa hyvän vahvistuksen, kun nokialainen Rintalan hiihtoperhe liittyi seuraan heinäkuun lopulla. Kankaantaan Kisasta Lempäälän Kisaan siirtymisen isona pontimena oli hyvät viestinäkymät LeKi:ssä. Viime talven SM- ja Suomen cupin kisoissa lempääläishiihto menestyi ja näkyi loistavasti.

Ida (23), Veikko (21) ja Onni (17) opiskelevat määrätietoisesti panostaen kuitenkin myös hiihtoon paljon. Idan ja Veikon parhaat sijoitukset SM-tasolla ovat 13.–14. Onni ei ole vielä ehtinyt yhtä korkealle, mutta kehityskäyrästä päätellen ensi talvenakin sijoitukset nousevat.

Juoksukin Rintaloilta sujuu. Muutama vuosi sitten Ida ja Veikko juoksivat SM-kisoissa kärkikymmenikköön.

”Pakettiin” kuuluu huoltajana ja valmentajana isä-Kyösti, jonka taskussa on joka portaan valmentajalisenssi. Hänen laatimiensa ohjelmien painavana osana on etenkin kesäaikaan monipuolisuus. Rullahiihdon, sauvarinteen, juoksun ja kuntosalin lisäksi mm. melontaa, jalkapalloa ja uintia.

 

Antero Korhonen

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?