Tietyömaalla kolaroitiin

Torstaina 30. heinäkuuta tapahtui onnettomuus Vesilahden Rautialantiellä. Henkilöauto ja moottoripyöräilijä törmäsivät asfalttityömaan kohdalla kello kymmeneltä aamupäivällä. Tapahtumahetkellä Rautialantiellä oli käytössä vain yksi ajokaista, jota autoilija ja moottoripyöräilijä ajoivat vastakkaisiin suuntiin.

Moottoripyörää ajanut 67-vuotias mies kaatui ja jäi osittain pyöränsä alle. Moottoripyöräilijä loukkasi kaatuessaan kasvojaan ja hänet kuljetettiin terveyskeskukseen tarkastettavaksi. Henkilöautoa kuljettanut 31-vuotias nainen ei loukkaantunut. Ajonopeudet olivat hiljaiset, noin 20 kilometriä tunnissa. Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?