Partiotyttöjen Maailmanliiton toimitusjohtaja kävi Lempäälässä

Hämeen partiopiirin puheenjohtaja Riina Aspila ja WAGGGS toimitusjohtaja Anita Thiessen

Hämeen partiopiirin puheenjohtaja Riina Aspila ja WAGGGS toimitusjohtaja Anita Thiessen

Torstaina 6. elokuuta Lempäälässä vieraili Partiotyttöjen Maailmanliitto WAGGGS (World Association of Girl Guides and Girl Scouts) toimitusjohtaja Anita Thiessen. Lempäälässä hän tutustui Tervajärven rannalla olevaan Hämeen Partiopiirin leiripaikkaan Pajaniemeen.

Lättyjenpaiston lomassa käytiin partiolaisten kesken keskustelua muun muassa naisjohtajuudesta, partioharrastuksen kasvavasta suosiosta ja partiotoiminnasta niin paikallisesti, valtakunnallisesti kuin maailmanlaajuisesti. Thiessen oli erityisen kiinnostunut partionaloituskampanjoista nyt, kun syksy ja toimintakausi on alkamassa. Hämeen partiopiirin puheenjohtaja lempääläinen Riina Aspila esitteli Thiessenille Pajaniemeä ja kertoi paikallisen partiotoiminnan aktiivisesta retkeilytoiminnasta.

 

Anni Ylinen, Heli Lehtomäki, Henna Heikkilä, Anita Thiesen, Riina Aspila ja Hilja Mäkinen

Anni Ylinen, Heli Lehtomäki, Henna Heikkilä, Anita Thiesen, Riina Aspila ja Hilja Mäkinen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?