Taidebussi saapuu Lempäälään

Tamperelaisten taiteilijaryhmien yhteinen menopeli tuo elokuussa taidetta, kulttuuria ja elämyksiä kahdeksaan eri kuntaan. Lempäälässä sininen taidebussi poikkeaa keskiviikkona 19. elokuuta.
Ohjelmaan kuuluu neljä erillistä esitystä erityisryhmien luona ja yksi isompi, kaikille avoin koko taiteilijaporukan yhteisesiintyminen.
Kaikkien taiteilijoiden yhteisesitys ja soitinkokeilupöytä alkaa Lempäälän käsityökeskuksella klo 13 ja jatkuu klo 14.30 asti. Sitä ennen bussi poikkeaa muun muassa Moision koululla ja Himminkodossa.
Taidebussin ohjelman toteuttavat kansan- ja maailman musiikkien yritys Kulttuuriosuuskunta Uulu, taideyhtiö Puhti sekä freelance-tanssitaiteilijoiden VAPAAkollektiivi. Muutamissa kunnissa mukana on myös PirFestin vuoden 2015 lähiartisti Ville Leinonen. Kiertueen mahdollistavat tänäkin vuonna Opetus- ja kulttuuriministeriö, tilaavat kunnat sekä itse bussin käyttöön tarjoava yritys.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>