Loiskeen Kuhlberg hattuili Porissa

ToVe – Loiske 1 – 6 (0-3).
Pelin henki: Sääksjärven Loiske otti niin sanotut pakkopisteet porilaisseura Toejoen Veikkojen vieraana jalkapallon kolmosdivisioonassa. ToVe on sarjassa koonnut vain kuusi pistettä, joukkueen matka vie varmuudella pykälää alemmas. Loiske oli kenttätapahtumien kiistaton herra ja hidalgo, loppulukemissa ei ole tippaakaan liikaa, jopa päinvastoin. Voitollaan Loiske repäisi tärkeän kolmen pisteen kaulan TPV/2:een, joka on sääksjärveläisten pahin uhkaaja taistelussa sarjassa säilymisestä.
Valmentajan kommentit: – Kun saimme parinkymmenen minuutin jälkeen maalin ja heti perään toisenkin, vapautui pelimme. Nyt oli pelissämme rentoutta ja päättäväisyyttä. Voi sanoa, että koko 90 minuuttinen pelattiin käytännössä meidän tahtiin, iloitsi Loiskeen valmentaja Jani Alanne.
Kuhlbergin tykki puhui: Loiskeen ykköstykki tällä sesongilla on ollut FC Tigersin raunioilta Lempäälään tullut Niko Kuhlberg. Juoksuvoimainen ja teknisesti taitava Kuhlberg teki Porissa hattutempun eli kolme maalia, mikä nosti hänen kauden kokonaisaldonsa jo yhdeksään osumaan. Janne Lahdenpohja teki Poriussa yhden, kokonaisaldo hänellä on viisi maalia. Kesken kauden Valkeakoskelta Loiskeeseen tullut romuluinen Niklas Keränen on sivaltanut Loiskeelle kolme maalia, joista yksi syntyi ToVe-pelissä. Porissa loiskelaisille yhden maalin teki Ilves-Kissojen farmilaina Janne Jaakkola.
LeKi-futis vankisti vitosessa sarjajohtoaan: Vitosdivisioonassa LeKi-futis selvisi Ikaalis-pelin notkahduksestaan nopeasti ja löi ACE:n Hervannassa lukemin 3 – 0. B-junnu Ville Viitaharju, Solmu Laaksonen ja joukkueen nestori Toni Ryyppö kihauttivat maaliverkkoja. Lempääläiset mielivät sarjanousua, siihen ovat kaikki langat omissa käsissä. LeKi johtaa sarjaa kahdella pisteellä ennen Vammalaa, mutta pelin vähemmän pelanneena.
Mitä seuraavaksi?: Kolmosdivari jatkuu tänään keskiviikkona, kun yllätyksellinen Pallosepot Valkeakoselta saapuu Sääksjärvelle Loiskeen vieraaksi. Yllätyksellisen Pallosepoista tekee se, että joukkueen kokoonpanosta ei etukäteen tiedä mitään. Loisketta vastaan voi viheriölle juosta liuta Hakan A-junnuja, Hakan ykkösdivarin farmimiehiä tai vaikka ex-liigajyriä tyyliin Jarno Mattila.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?