Rämö kuntajohtajien puheenjohtajaksi

Lempäälän kunnanjohtaja Heidi Rämö on valittu Suomen Kuntajohtajat ry:n hallituksen puheenjohtajaksi. Kuva: Katariina Rannaste

Lempäälän kunnanjohtaja Heidi Rämö on valittu Suomen Kuntajohtajat ry:n hallituksen puheenjohtajaksi. Kuva: Katariina Rannaste

Suomen Kuntajohtajat ry:n vuosikokous valitsi Lappeenrannassa 27. elokuuta yhdistykselle uuden hallituksen vuodelle 2016. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Lempäälän kunnanjohtaja Heidi Rämö ja varapuheenjohtajaksi Joensuun kaupunginjohtaja Kari Karjalainen.

Muut  hallituksen jäsenet ovat Olavi Kaleva, Loviisa, Timo Kenakkala, Hämeenlinna, Vesa Rantala, Taivassalo, Antero Alenius, Hämeenkyrö, Anne Ukkonen, Luumäki, Anne Heusala, Kuhmoinen ja Arto Laurikainen, Paltamo.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?