Suonpään kanuuna takasi Loiskeelle makeat pisteet

Kuva: Pauli Impola Otso Suonpää latasi kaamean pommin noin neljästäkymmenestä metristä, joka siivitti Loiskeen tärkeään 2 - 1-voittoon TPV/2:sta.

Kuva: Pauli Impola
Otso Suonpää latasi kaamean pommin noin neljästäkymmenestä metristä, joka siivitti Loiskeen tärkeään 2–1-voittoon TPV/2:sta.

TPV/2 – Loiske 1 – 2 (0-0)
Pelin henki: Sääksjärven Loiske pelasi kauden tärkeimmän ottelunsa jalkapallon kolmosdivarissa keskiviikkona 26. elokuuta, kun se kävi lyömässä Otso Suonpään ja Niko Kuhlbergin maaleilla makean voiton TPV:n kakkosjoukkueesta. Huolimatta siitä, että pahassa putoamiskurimuksessa oleva TPV oli saanut rosteriinsa useamman ykkösjoukkueen pelaajan, sai Loiske lopussa puristettua itselleen elintärkeän kolmen pisteen potin. Loiske saa nyt hengittää hitusen vapaammin, sillä putoamispeikkoon tuli selvä rako.
Valmentajan kommentit: – Tiesimme, että vastustajalle tulee kokoonpanoon TPV:n edustuksen miehiä, joten emme siitä lamaantuneet. Aikamoista tahtojen taistelua peli oli, mutta nyt meillä on hyvä vire päällä. Jokainen pelaaja on skarpannut tekemistään ja muutama voitto edellisistä peleistä on tehnyt hyvää itsesuottamuksellemme, keri TPV-voittoa yhteen Loiskeen pääpiiska Jani Alanne.
Suonpää täräytti mahtimaalin: Loiskeen kaksikymppinen Otso Suonpää teki yhden koko sarjakauden komeimmista maaleista, kun hän viritti kanuunansa laulamaan noin neljästäkymmenestä metristä. Pallo viuhui vastustamattomalla voimalla ohi tyhjää haroneen tamperelaisveskarin.
– Otso on monikäyttöinen kaveri, joka on pelannut pakkina ja nyt keskikentällä. Miehellä on kaamea kuti, se on ollut tiedossa. Nyt osui tärkeään paikkaan, kehui valmentaja Alanne pelin ykköstähteä.
Kuhlbergilla 14 maalia: Loiskeen maalitykksi Niko Kuhlberg on kuuma mies. Viime kierroksilla maaleja on syntynyt liukuhihnalla, kokonaissaldo näyttää jo 14 tehtyä osumaa, mikä riittää koko lohkon ykkössijaan. TPV-pelin voittomaali oli tyypilllinen ”snaipperin” naali; hyvän hyökkäyksen sinetiksi Kuhlberg laukoi pallon tarkkaakin tarkemmin tolpan juureen.
Ero putoamisviivaan selkeä: Kakkosdivarin puolella Rauman Pallo-Iirot on voittoputkessa, joten juuri nyt näyttä siltä, että kolmosesta tippuu kolme joukkuetta eikä neljä. Loiskeella eroa putoamisviivalle on tällä kaavalla jo yhdeksän pistettä, välissä ovat vielä TPV/2 ja TKT.
Muut paikalliset: Vitosessa sekä LeKi-futis että Vesilahden Visa ottivat rökälevoitot. Selkeä sarjakärki LeKi löi Pirkkalan kakkostiimin vieraissa lukemin 3 – 0 ja Visa puolestaan iski nokialaisen PoNu:n maanrakoon maalein 4 – 0. Visakin alkaa hilata itseään kuiville putoamisimusta.
Mitä seuraavaksi?: Loiske pelaa seuraavaksi perjantaina 4. syyskuuta kotipelin, jolloin vastustajaksi saapuu sarjakakkonen NoPS Nokialta. Visa matkaa sunnuntaina 6. syyskuuta Mänttään ja LeKi isännöi samana päivänä Tahmelan Vesaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?