Koululaispysäkkiä toivotaan paloasemalle

Katja Korpela (kd.) ja 17 muuta Lempäälän kunnanvaltuuston valtuutettua ovat tehneet aloitteen, jolla ehdotetaan Hakkarin koulun molemmin puolin Tampereentiellä olevien linja-autopysäkkien poistamista jalankulkijoille vaarallisina ja niiden korvaamista uudella pysäkillä heti paloaseman risteyksen jälkeen. Oppilaat käyttäisivät risteyksen suojatietä. Risteykseen kaivataan myös liikennevaloja.

Tampereelle päin mentäessä ensimmäinen pysäkki on mäessä ennen paloasemaa ja toinen Pysäkkitiellä.

Lempäälän kunnanhallitus yhtyy Tampereentietä hallinnoivan Ely-keskuksen kantaan, jonka mukaan ongelmat voidaan ratkaista osayleiskaavassa esitetyllä tavalla. Sen mukaan uudet pysäkit rakennettaisiin Keskuskadun ja Urheilukadun kohdalle ja Tampereentien itäpuolelle Keskuskadun ja Urheilukadun väliselle osuudelle rakennettaisiin kevyenliikenteen väylä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?