Tervajärven leirikirkko tarvitsee lisämäärärahan

Lempäälän seurakunnan kirkkoneuvosto valitsi 25. elokuuta Tervajärven leirikeskuksen sisätilojen remontin urakoitsijaksi Rakennusurakointi E. Vuorinen Oy:n. Seurakunta oli lähettänyt kuusi tarjouspyyntöä, ja määräaikaan mennessä tarjouksia tuli kolme. Näistä valitun tarjous, 91 140 euroa, oli paras.

Kunnostustyö tehdään kahden kuukauden aikana vuoden vaihteen molemmin puolin. Remontissa käydään läpi sisätilojen kuluneet pinnat ja kohennetaan keittiötä.

Neuvosto käsitteli myös Tervajärven leirikirkon suunnittelun jatkoa. Äänestyksen jälkeen neuvosto päätti esittää kirkkovaltuustolle, että leirikirkko toteutettaisiin jo tehtyjen suunnitelmien pohjalta ja vuoden 2016 aikana. Samalla neuvosto esittää, että rakennustyötä varten varattaisiin riittävä määräraha vuoden 2016 talousarvioon.

Seurakunta lähetti leirikirkosta 12 tarjouspyyntöä ja sai neljä tarjousta. Alin tarjous oli kuitenkin reilusti suurempi kuin leirikirkkoon varattu määräraha.

Neuvosto keskusteli seurakunnan talousnäkymistä ensi vuoden talousarvion ja vuosien 2016-2018 taloussuunnittelun pohjaksi. Neuvosto ohjeistaa seurakunnan talousarvion laatijoita tarkkaan talouteen ja pitäytymään tämän vuoden kustannustasoon niin, että uuden toimintamäärärahan esittäminen edellyttäisi jostain vanhasta luopumista.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?